Vinduespudsning

Vinduespudsning for erhverv i København, Frederiksberg, Rødovre, Roskilde og resten af Sjælland

Professionel vinduespudsning indvendigt og udvendigt

Få et tilbud på vinduespudsning - Ring 43 561 561

Brug for en professionel vinduespudser?

Har fedtede fingre, støv og vejr gjort jeres vinduer umulige at se igennem? Mundus & Engell er din professionelle vinduespudser for erhverv i København, Frederiksberg, Rødovre, Roskilde og resten af Sjælland.

Vi sørger for en effektiv og pletfri vinduespudsning – hvad enten der er tale om en enkeltstående opgave, eller som fast samarbejdspartner.

Fleksibel vinduespudsning

Vi har i mange år leveret erhvervsrengøring og ejendomsservice i hele hovedstadsområdet, og har derfor flere forskellige ordninger under vinduespolering, f.eks.:

 • Vinduespudsning som enkeltstående opgave
 • Vinduespudsning som fast ordning
 • Vinduespudsning som del af erhvervsrengøring eller ejendomsservice når ruderne trænger

Ring i dag og hør mere eller får et uforpligtende tilbud på vinduespolering – kontakt os på telefon 43 561 561 eller udfyld kontaktformularen. Vi har hurtig udrykning.

Miljørigtige rengøringsmidler og trivsel

Vi tror på at det gode resultat afhænger af god kommunikation og medarbejdetrivsel. Vi har ligeledes svanemærkede rengøringsmidler, hvis dette efterspørges.

Få et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.   Det siger nogle af vores tilfredse kunder

  Mundus & Engell havde i over 4 år stået for mange af vores serviceydelser bl.a. rengøring og vinduespolering. Samarbejdet og kvaliteten har altid fungeret yderst tilfredsstillende og vi stoppede kun samarbejdet p.g.a. opløsningen af La Familia.

  I min rolle som adm. direktør i La Familia var det vigtigt, at have en samarbejdspartner man altid kunne stole på og regne med. Og da Mundus & Engell altid har optrådt professionelt og kvalitetsbevist, kan jeg på det varmeste anbefale dem, som en dygtig servicepartner.

  Jørgen Christian Juul
  CEO / Wallmob

  Igennem en årrække har Mundus & Engell rengjort vores kontorer. Vi var altid meget tilfredse med den service og kvalitet, som Mundus & Engell leverer, både på kontorerne og på min privatadresse.

  Efterfølgende har vi brugt Mundus & Engell til mange forskellige serviceopgaver, som altid er blevet udført med stor akkuratesse og grundighed.
  Jeg kan derfor anbefale Mundus & Engell som et troværdigt, seriøst og dygtigt servicefirma.

  Jan Olsen
  Adm. Direktør / Risk forsikringsmægler

  99 

  “Rengøring og vedligehold med Smiley-ordning”