Handyman

Handyman-service i København, Frederiksberg, Rødovre, Roskilde og resten af Sjælland - Få en vicevært til din erhvervsejendom

Vi kan håndtere de forefaldende opgaver som en vicevært typisk ville varetage

Få et uforpligtende tilbud på handyman-service - Ring 43 561 561

Brug for hjælp til forefaldende viceværtsopgaver i foreningen?

Når Mundus & Engell alligevel er i virksomheden i forbindelse med erhvervsrengøring, ejendomsservice eller vinduespudsning, ser vi ting, som I måske ikke længere lægger mærke til eller måske ikke har fået ordnet. Det kan f.eks. være lysstofrør, der trænger til at blive skiftet.

Når vi ser det, giver vi besked om det, så I enten selv kan få udbedret det – eller lade os gøre det. Vi kalder det Handyman på job.

Vi kan hjælpe med diverse småopgaver, som at skrue ting fast, samle ledninger, give en hånd med til sommerfesten eller pakke gaver ind til julefesten.

Når I har brug for en ekstra hånd, kan vi hjælpe. Lige fra et par timer til et par dage.

Så kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 43 561 561 eller ved at udfylde kontaktformularen, når I skal have løst forefaldende viceværtsopgaver.

Få et uforpligtende tilbud på handyman-service

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.   Det siger nogle af vores tilfredse kunder

  Mundus & Engell havde i over 4 år stået for mange af vores serviceydelser bl.a. rengøring og vinduespolering. Samarbejdet og kvaliteten har altid fungeret yderst tilfredsstillende og vi stoppede kun samarbejdet p.g.a. opløsningen af La Familia.

  I min rolle som adm. direktør i La Familia var det vigtigt, at have en samarbejdspartner man altid kunne stole på og regne med. Og da Mundus & Engell altid har optrådt professionelt og kvalitetsbevist, kan jeg på det varmeste anbefale dem, som en dygtig servicepartner.

  Jørgen Christian Juul
  CEO / Wallmob

  Igennem en årrække har Mundus & Engell rengjort vores kontorer. Vi var altid meget tilfredse med den service og kvalitet, som Mundus & Engell leverer, både på kontorerne og på min privatadresse.

  Efterfølgende har vi brugt Mundus & Engell til mange forskellige serviceopgaver, som altid er blevet udført med stor akkuratesse og grundighed.
  Jeg kan derfor anbefale Mundus & Engell som et troværdigt, seriøst og dygtigt servicefirma.

  Jan Olsen
  Adm. Direktør / Risk forsikringsmægler

  “Rengøring og vedligehold med Smiley-ordning”