Ejendomsservice

Ejendomsservice i København, Frederiksberg, Vanløse, Brønshøj, Roskilde, Rødovre og resten af Sjælland

Fleksibel håndtering af ejendommens rengørings- og vedligeholdelsesopgaver

Få et tilbud på ejendomsservice - Ring 43 561 561

Ejendomsservice i København for foreninger og ejendomme

Skal I bruge en kvalitetsbevidst samarbejdspartner til vedligehold og rengøring af foreningen eller ejendommen? Mundus & Engell har mange års erfaring i professionel og fleksibel ejendomsservice i København, Frederiksberg, Vanløse, Brønshøj, Roskilde, Rødovre og resten af Sjælland.

Vi håndterer også enkeltstående opgaver for foreninger.

Vi er fleksible, men ejendomsservice kan f.eks. inkludere:

Ring allerede i dag og hør mere, eller få et uforpligtende tilbud ved at ringe på telefon 43 561 561 eller ved at skrive i kontaktformularen.

Lokal ejendomsservice med fokus på miljøet

Vi er en samarbejdspartner med en stærk social og faglig profil. Vi går op i arbejdsmiljø, hvorfor du altid vil opleve glade og fagligt stolte medarbejdere.

Vi bruger rengøringsmidler med svanemærket, som er den nordiske miljømærkning, der sikrer et minimum af miljøskadende kemikalier, hvilket både kommer dig og miljøet til gode.

Kontakt os på 43 561 561 for et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i København, Frederiksberg, Vanløse, Brønshøj, Roskilde, Rødovre og resten af Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.   Det siger nogle af vores tilfredse kunder

  Mundus & Engell havde i over 4 år stået for mange af vores serviceydelser bl.a. rengøring og vinduespolering. Samarbejdet og kvaliteten har altid fungeret yderst tilfredsstillende og vi stoppede kun samarbejdet p.g.a. opløsningen af La Familia.

  I min rolle som adm. direktør i La Familia var det vigtigt, at have en samarbejdspartner man altid kunne stole på og regne med. Og da Mundus & Engell altid har optrådt professionelt og kvalitetsbevist, kan jeg på det varmeste anbefale dem, som en dygtig servicepartner.

  Jørgen Christian Juul
  CEO / Wallmob

  Igennem en årrække har Mundus & Engell rengjort vores kontorer. Vi var altid meget tilfredse med den service og kvalitet, som Mundus & Engell leverer, både på kontorerne og på min privatadresse.

  Efterfølgende har vi brugt Mundus & Engell til mange forskellige serviceopgaver, som altid er blevet udført med stor akkuratesse og grundighed.
  Jeg kan derfor anbefale Mundus & Engell som et troværdigt, seriøst og dygtigt servicefirma.

  Jan Olsen
  Adm. Direktør / Risk forsikringsmægler

  “Rengøring og vedligehold med Smiley-ordning”