Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring & Kontorrengøring i København, Frederiksberg, Roskilde, Hvidovre, Rødovre og resten af Sjælland

Svanemærket erhvervsrengøring på hele Sjælland

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring - Ring 43 561 561

Professionel erhvervsrengøring i Storkøbenhavn

Overvejer I at overlade rengøringen på kontoret eller anden erhvervsejendom til et professionelt rengøringsfirma?

Mundus & Engell tilbyder erhvervsrengøring, kontorrengøring og ejendomsservice i København, Frederiksberg, Roskilde, Hvidovre, Rødovre og resten af Sjælland, og har mange års erfaring i branchen – vi tilbyder både erhvervsrengøring som enkeltstående opgave, eller som fast samarbejdspartner.

Erhvervsrengøring
– Ren trivsel

Fleksibel erhvervsrengøring

Når I bestiller kontorrengøring eller anden erhvervsrengøring, hvad end det er til store kontorhoteller, institutioner, foreninger eller mindre kontorer el. lign., tilbyder vi en bred vifte af rengøringsopgaver, som I selv kan sammensætte. Eksempelvis:

I samarbejde med os kan vi sammensætte en pakke, med de services der opfylder jeres behov. Vi står til enhver tid klar til at vejlede dig om, hvad pakken skal indeholde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Skal I bruge erhvervsrengøring i København, Rødovre, Hvidovre, Roskilde, Frederiksberg, eller andre byer på Sjælland, kan du kontakte os på telefon 43 561 561.

Smiley på jobbet – vores kvalitetssikring

Da vi ofte gør rent uden for åbnings- og kontortid, har vi indført en smiley-ordning. I al sin enkelthed går den ud på, at vi med regelmæssige mellemrum stiller en lille hilsen vi kalder et Smiley-kort på alle skriveborde, så de ansatte kan give ros eller eventuelt ris. Det giver en åben og direkte dialog, og sikrer, at alle er tilfredse med vores indsats.

Grønt kontor – erhvervsrengøring med planteservice

Et godt miljø er grønt. Det gælder også kontoret. For planter skaber både trivsel og et bedre indeklima. Derfor leverer Mundus & Engell planteservice, så I får et grønt kontor.

Vi sikrer, at den grønne løsning bliver en naturlig og eksklusiv del af kontormiljøet. For det handler ikke bare om at sætte nogle planter ind – men at gøre det, så de passer til indretningens design og detaljer.

Vi sørger for alt – lige fra indkøb til pasning og pleje.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.   Det siger nogle af vores tilfredse kunder

  Mundus & Engell havde i over 4 år stået for mange af vores serviceydelser bl.a. rengøring og vinduespolering. Samarbejdet og kvaliteten har altid fungeret yderst tilfredsstillende og vi stoppede kun samarbejdet p.g.a. opløsningen af La Familia. I min rolle som adm. direktør i La Familia var det vigtigt, at have en samarbejdspartner man altid kunne stole på og regne med. Og da Mundus & Engell altid har optrådt professionelt og kvalitetsbevist, kan jeg på det varmeste anbefale dem, som en dygtig servicepartner.
  Jørgen Christian Juul
  CEO / Wallmob

  Igennem en årrække har Mundus & Engell rengjort vores kontorer. Vi var altid meget tilfredse med den service og kvalitet, som Mundus & Engell leverer, både på kontorerne og på min privatadresse.

  Efterfølgende har vi brugt Mundus & Engell til mange forskellige serviceopgaver, som altid er blevet udført med stor akkuratesse og grundighed.
  Jeg kan derfor anbefale Mundus & Engell som et troværdigt, seriøst og dygtigt servicefirma.

  Jan Olsen
  Adm. Direktør / Risk forsikringsmægler

   

  “Rengøring og vedligehold med Smiley-ordning”