Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i København, Frederiksberg, Roskilde, Hvidovre, Rødovre og resten af Sjælland

Håndværkerrengøring på hele Sjælland

Få et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring - Ring 43 561 561

Professionel håndværkerrengøring i Storkøbenhavn

Mange håndværkere har travlt… rigtig travlt… Så i stedet for selv at gøre det, så lad os tage den afsluttende håndværkerrengøring. Vi er både bedre og hurtigere.

Hos Mundus & Engell tilbyder vi afsluttende rengøring, og efterlader altid et godt indtryk hos dine kunder.

Slutrengøringen sætter prikken over i’et

Når en byggeplads forvandles til et nøglefærdigt byggeri, er slutrengøring med til at afslutte projektet helt. Når vi har udført den sidste rengøring på et projekt, er det med til at fremhæve det samlede positive indtryk af byggeriet.

God håndværkerrengøring kræver tillid

For os handler håndværkerrengøring ikke kun om at efterlade stedet rent og pænt. Vi efterlader stedet til den aftalte tid og dag, og vi giver vores kunder tryghed og tiltro fra startdatoen. Vi er pålidelige, fleksible og nemme at tale med.

Håndværkerrengøring er en af vores kernekompetencer. Vi udfører gerne arbejdet til fast pris, og på det aftalte tidspunkt, så du kan aflevere dit byggeri til tiden og med den rigtige finish.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring

Ring til os i dag på telefon 43 561 561 og hør mere om håndværkerrengøring.

Få et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.   Det siger nogle af vores tilfredse kunder

  Mundus & Engell havde i over 4 år stået for mange af vores serviceydelser bl.a. rengøring og vinduespolering. Samarbejdet og kvaliteten har altid fungeret yderst tilfredsstillende og vi stoppede kun samarbejdet p.g.a. opløsningen af La Familia.

  I min rolle som adm. direktør i La Familia var det vigtigt, at have en samarbejdspartner man altid kunne stole på og regne med. Og da Mundus & Engell altid har optrådt professionelt og kvalitetsbevist, kan jeg på det varmeste anbefale dem, som en dygtig servicepartner.

  Jørgen Christian Juul
  CEO / Wallmob

  Igennem en årrække har Mundus & Engell rengjort vores kontorer. Vi var altid meget tilfredse med den service og kvalitet, som Mundus & Engell leverer, både på kontorerne og på min privatadresse.

  Efterfølgende har vi brugt Mundus & Engell til mange forskellige serviceopgaver, som altid er blevet udført med stor akkuratesse og grundighed.
  Jeg kan derfor anbefale Mundus & Engell som et troværdigt, seriøst og dygtigt servicefirma.

  Jan Olsen
  Adm. Direktør / Risk forsikringsmægler

  “Rengøring og vedligehold med Smiley-ordning”