NIR rengøring

NIR rengøring i København, Frederiksberg, Roskilde, Hvidovre, Rødovre og resten af Sjælland

Mundus og Engell er et stærkt bud på en professionel leverandør.

Få et uforpligtende tilbud på NIR rengøring - Ring 43 561 561

NIR Rengøring

NIR (National Infektionshygiejnisk Retningslinje) er udarbejdet af Statens Serum Institut, og skal sikre at alle klinikker i 2018 har udarbejdet klare retningslinjer for klinikken.

For at minimerer risikoen for smittefare, er der en række processor, som hver enkelt klinik, medarbejder og rengøring løbende skal overholde.

Mundus og Engell er et stærkt bud på en professionel leverandør, hvor der er helt styr på reglerne og retningslinjerne indenfor NIR rengøring.

Mundus & Engell følger en række skarpe retningslinjer, der bl.a. omhandler rækkefølgen af områder og lokaler, som skal rengøres, samt regler for håndhygiejne i henhold til gældende hygiejneprofiler.

Vi har 15 års erfaring i erhvervs- og klinikrengøring og har siden bekendtgørelsen af NIR, uddannet personale og opbygget erfaring og detail-kendskab til rengøring efter de nye NIR retningslinjerne. Vi samarbejder med – og er medlem af RÅDET FOR BEDRE HYGIEJNE.

NIR-Rengøring

Dette rette udstyr til NIR Rengøring

Vores rengøringsudstyr og -artikler er specialindkøbt, og lever op til NIR’s skærpede klinikkrav. Hos Mundus & Engell sidder retningslinjerne og reglerne for rengøring på rygraden, så vores kunder altid kan være trygge ved at overlade opgaven til os.

Reglerne indebærer alt fra korrekt håndtering af uniformer, klude og mopper, til støvsugere med HEPA-filter, der bl.a. minimerer risikoen for smittespredning.

NIR’s retningslinjer gælder for alle klinikker der har med patienter at gøre.

Hjælper og rådgiver indenfor hygiejne og rengøring

Vi hjælper og rådgiver derfor gerne klinikkerne indenfor NIR’s retningslinjer om rengøring, og kan også være behjælpelig med, at få styr på rengøringen i klinikkens øvrige arealer, såsom kundetoiletter, venteværelser, personalekøkken m.m.

Vi sætter en ære i at udføre og levere et godt stykke arbejde, der samtidig lever op til NIR’s høje krav om rengøring i et sterilt miljø med patienter.

Du er med andre ord altid sikret et professionelt og kvalitetsbevidst arbejde med Mundus & Engell som samarbejdspartner. Med vores assistance er klinikkens lokaler og hygiejne altid i trygge hænder, og vores kunder kan koncentrere sig om det vigtigste – deres patienter.

Få et uforpligtende tilbud på NIR rengøring

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.   Det siger nogle af vores tilfredse kunder

  Mundus & Engell havde i over 4 år stået for mange af vores serviceydelser bl.a. rengøring og vinduespolering. Samarbejdet og kvaliteten har altid fungeret yderst tilfredsstillende og vi stoppede kun samarbejdet p.g.a. opløsningen af La Familia.

  I min rolle som adm. direktør i La Familia var det vigtigt, at have en samarbejdspartner man altid kunne stole på og regne med. Og da Mundus & Engell altid har optrådt professionelt og kvalitetsbevist, kan jeg på det varmeste anbefale dem, som en dygtig servicepartner.

  Jørgen Christian Juul
  CEO / Wallmob

  Igennem en årrække har Mundus & Engell rengjort vores kontorer. Vi var altid meget tilfredse med den service og kvalitet, som Mundus & Engell leverer, både på kontorerne og på min privatadresse.

  Efterfølgende har vi brugt Mundus & Engell til mange forskellige serviceopgaver, som altid er blevet udført med stor akkuratesse og grundighed.
  Jeg kan derfor anbefale Mundus & Engell som et troværdigt, seriøst og dygtigt servicefirma.

  Jan Olsen
  Adm. Direktør / Risk forsikringsmægler

  “Rengøring og vedligehold med Smiley-ordning”