Om os

Om Mundus & Engell

Rengøring med værdier og stolthed

Få et uforpligtende tilbud - Ring 43 561 561

Engageret rengøring for erhverv

Mundus & Engell er meget mere end et rengøringsselskab. Vi er totalleverandør af serviceydelser.

Rengøring handler om trivsel og velvære. Både for dine medarbejdere og vores. Derfor gør vi meget ud af at ansætte dygtige medarbejdere, der ikke gør akkordrengøring, men vi gør rent med øjnene i det daglige. Så er der et sted der trænger til ekstra rengøring, kan I være sikker på at vi gør det – med det samme. Vores medarbejdere tager arbejdet alvorligt og tager initiativ.

Ud over den regelmæssige rengøring, kan vi også levere alt fra hovedrengøring, vinduespolering, planteservice, måtteservice, toiletpapir, opvasketabs, håndsæbe og alle de andre ting, der også er en del af det daglige behov. Men det kan også være at levere en handyman til at løse diverse småopgaver. Eller at levere og passe planter på kontoret.

circle

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.   Det siger nogle af vores tilfredse kunder

  Mundus & Engell havde i over 4 år stået for mange af vores serviceydelser bl.a. rengøring og vinduespolering. Samarbejdet og kvaliteten har altid fungeret yderst tilfredsstillende og vi stoppede kun samarbejdet p.g.a. opløsningen af La Familia.

  I min rolle som adm. direktør i La Familia var det vigtigt, at have en samarbejdspartner man altid kunne stole på og regne med. Og da Mundus & Engell altid har optrådt professionelt og kvalitetsbevist, kan jeg på det varmeste anbefale dem, som en dygtig servicepartner.

  Jørgen Christian Juul
  CEO / Wallmob

  Igennem en årrække har Mundus & Engell rengjort vores kontorer. Vi var altid meget tilfredse med den service og kvalitet, som Mundus & Engell leverer, både på kontorerne og på min privatadresse.

  Efterfølgende har vi brugt Mundus & Engell til mange forskellige serviceopgaver, som altid er blevet udført med stor akkuratesse og grundighed.
  Jeg kan derfor anbefale Mundus & Engell som et troværdigt, seriøst og dygtigt servicefirma.

  Jan Olsen
  Adm. Direktør / Risk forsikringsmægler

  “Rengøring og vedligehold med Smiley-ordning”