Forbrugsvarer

Vi leverer også forbrugsvarer til erhvervsrengøringen

Mundus & Engell leverer forbrugsartikler, gratis og direkte til adressen

Få et uforpligtende tilbud på rengøringsartikler - Ring 43 561 561

Få leveret forbrugsartikler til døren – gratis

Lad dine medarbejdere bruge deres tid på det de er gode til, og lad os håndtere resten. Mundus & Engell kan levere alle forbrugsartikler gratis, og direkte til jeres adresse.

Vores medarbejdere holder selv øje med jeres beholdning, og bestiller nyt, når I er ved at løbe tør – på den måde kan jeres medarbejdere koncentrere sig om det de er bedst til.

Af rengøringsartikler kan vi bl.a. levere:

 • Toiletpapir
 • Køkkenruller
 • Håndklædepapir
 • Opvaskemiddel
 • Afspænding
 • Opvasketabs
 • Filtersalt
 • Cremesæbe
 • Universalklude

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hvis du skal bruge rengøringsartikler i Rødovre, Roskilde, København og resten af Sjælland, kan du kontakte os på 43 561 561.

Få et uforpligtende tilbud på rengøringsartikler

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.   Det siger nogle af vores tilfredse kunder

  Mundus & Engell havde i over 4 år stået for mange af vores serviceydelser bl.a. rengøring og vinduespolering. Samarbejdet og kvaliteten har altid fungeret yderst tilfredsstillende og vi stoppede kun samarbejdet p.g.a. opløsningen af La Familia.

  I min rolle som adm. direktør i La Familia var det vigtigt, at have en samarbejdspartner man altid kunne stole på og regne med. Og da Mundus & Engell altid har optrådt professionelt og kvalitetsbevist, kan jeg på det varmeste anbefale dem, som en dygtig servicepartner.

  Jørgen Christian Juul
  CEO / Wallmob

  Igennem en årrække har Mundus & Engell rengjort vores kontorer. Vi var altid meget tilfredse med den service og kvalitet, som Mundus & Engell leverer, både på kontorerne og på min privatadresse.

  Efterfølgende har vi brugt Mundus & Engell til mange forskellige serviceopgaver, som altid er blevet udført med stor akkuratesse og grundighed.
  Jeg kan derfor anbefale Mundus & Engell som et troværdigt, seriøst og dygtigt servicefirma.

  Jan Olsen
  Adm. Direktør / Risk forsikringsmægler

  “Rengøring og vedligehold med Smiley-ordning”